Actualitate

Investiții de peste 6 milioane de lei la IJJ Buzău. Ce se va face cu banii

Sedul Inspectoratului de Jandarmi Județean Buzău va intra în reabilitare și modernizare. Valoarea totală a proiectului este de 6,8 milioane de lei, iar investiția se va realiza atât cu fonduri atrase prin PNRR cât și din fonduri naționale.

„Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău, în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Interne, implementează proiectul „Reabilitare termică și modernizare sediul I.J.J. Buzău – pavilion administrativ nr. 45-196-01-C2”, investiție ce beneficiază de finanțare alocată prin Apelul de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, finanțat din fonduri europene, prin Planul Național de Redresare și Reziliență al României, și din fonduri naționale. Valoarea totală a contractului de finațare este de 6.812.869,12lei, din care 5.725.100,06lei valoarea eligibilă din PNRR și 1.087.769,02 lei valoarea TVA aferentă cheltuielilor eligibile din PNRR”, se arată în comunicatul de presă emis de IJJ Buzău.

Obiectivul general al proiectului este aducerea clădirii la parametrii de siguranță și stabilitate proiectați, reducerea cheltuielilor cu utilitățile, precum și reducerea cu peste 60% a consumului de energie și a emisiilor de dioxid de carbon. Totodată se va crea cadrul necesar asigurării serviciilor publice oferite cetățenilor în cele mai bune condiții.

Etichete