Actualitate

Invitație de weekend: concert de promenadă în Parcul Crâng

Buzoienii care ajung sâmbătă în cel mai mare parc din municipiu, Parcul Crâng, vor avea parte de o atmosferă specială. Fanfara Diviziei 2 va fi prezentă la foișorul din parc. Militarii vor susține un concert de promenadă organizat cu prilejul aniversării Zilei Forțelor Terestre.

Militarii buzoieni vor profita de ocazie și vor veni în fața buzoienilor, pe lângă muzica specială, și cu informații privind oferta școlilor militare și avantajele urmării cursurilor unor astfel de unități de învățământ.

“La 23 aprilie, militarii Armatei României sărbătoresc Ziua Forţelor Terestre, al căror patron spiritual este Sfântul Mare Mucenic Gheorghe-Purtătorul de Biruinţă. Cu acest prilej, buzoienii sunt asteptaţi sâmbătă, 22 aprilie 2023, începând cu orele 10.30 la foișorul din Parcul Crâng la un concert de promenadă oferit de către Muzica reprezentativă a Diviziei 2 Infanterie „Getica”.

Pentru cei interesați, va fi organizat și un punct de informare/orientare privind cariera militară”, anunță reprezentanții Diviziei 2 Infanterie Getica.