SPORT

Iubitorii handbalului feminin, așteptați la Sala Sporturilor să își susțină echipa din tribune. S-au pus în vânzare abonamentele. Prețurile, AICI

Handbalistele de la Gloria Buzău au obținut o performanță uriașă zilele acestea: s-au calificat la Turneul Final Four al Cupei României. Le așteaptă, însă, și alte partide dificile, cu o miză mare. Pentru a trece cu brio de fiecare partidă, au nevoie și de sprijinul suporterilor. Astfel, SCM Gloria Buzău a pus în vânzare abonamente pentru sezonul competițional 2021-2022. Pe baza acestora, suporterii pot participa la toate meciurile ce se vor desfășura pe teren propriu, indiferent de competiția în care evoluează handbalistele: Liga Florilor MOL, Cupa României FAN Courier, Cupa EHF European League 2021/2022.

Prețul standard al unui abonament este de 350 de lei, însă, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, în limita locurilor disponibile.

Abonamentele vor putea fi cumpărate doar on-line, de la adresele www.entertix.ro și www.myticket.ro. Acestea pot fi ridicate de la casele de bilete, amplasate în vecinătatea Sălii Sporturilor, cu o zi înainte de primul meci desfășurat acasă, sau pot fi expediate, contra cost, prin curier.

Pentru a putea beneficia de reducere, pensionarii și studenții trebuie să urmeze câțiva pași:

  1. Solicitanții vor accesa site-urile mai sus menționate, unde își vor rezerva locul dorit, în sectorul E.
  2. Solicitanții vor achita online, prin card bancar, contravaloarea de 175 lei a abonamentului.
  3. După finalizarea tranzacției bancare, firma de ticketing va trimite un e-mail solicitantului, prin care va cere dovada statutului de pensionar sau student.
  4. În momentul în care firma de ticketing va primi dovada solicitată, va printa abonamentul și îl va expedia, conform opțiunii solicitantului, prin curier sau la casa de bilete, de unde va putea fi ridicat în baza numărului comenzii emis de firma de ticketing.
  5. Dacă nu se va face dovada calității de pensionar sau student, firma de ticketing va anula rezervarea și va returna contravaloarea abonamentului.

“De asemenea, Sport Club Municipal Gloria Buzău va pune la dispoziția spectatorilor bilete pentru meciurile desfășurate în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi”, astfel:

-40 LEI, partidele din Cupele Europene;

-30 LEI, partidele cu echipele clasate pe locurile 1 – 8 (CSM București, CS Minaur Baia Mare, SCM Rm. Vâlcea, CS Măgura Cisnădie, CS Rapid, CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud, HC Dunărea Brăila);

-20 LEI, celelalte partide de handbal.”, anunță SCM Gloria Buzău.

Până când vor juca pe teren prorpiu, handbalistele au parte de meciuri cu o miză enormă în deplasare. Sâmbătă, 28 august, este programată partida dintre SCM Gloria Buzău și HC Zalău, meci din semifinala Cupei României. Meciul poate fi urmărit pe TVR2, de la ora 11:00. Duminică sunt programate atât finala mică (la ora 11:00, pe TVR2), cât și finala mare (la ora 15:30, pe TVR1).

Multă baftă, fetelor!