Actualitate

(EXCLUSIV) JUDECĂTOAREA MARIANA COȚOFANĂ, IMPLICATĂ ÎN ACCIDENTUL DE PE UNIRII SUD. Este stabilă, la Spitalul Județean, dar cu multiple traumatisme (UPDATE)

UPDATE: Fosta judecătoare Mariana Coțofană va fi ținută până sâmbătă sub observația medicilor din Spitalul Județean. În urma accidentului în care a fost implicată, ea a suferit mai multe traumatisme, inclusiv unul la cap, însă este o lovitură ușoară. Fostul magistrat a fost supus mai multor investigații, inclusiv ecografii și computer tomograf, iar medicii spun că este în afara oricărui pericol.

ȘTIRE INIȚIALĂ: Șoferița în vârstă de 74 de ani care a fost implicată în accidentul produs vineri pe Bulevardul Unirii Sud este judecătoarea Mariana Coțofană, ieșită la pensie.

În urma impactului dintre mașina pe care o conducea și un alt autoturism, fosta șefă a secției de Contencios Administrativ și Fiscal din cadrul Tribunalul Buzău a suferit mai multe leziuni.

Ea are politraumatism prin accident rutier, cu pierderi de cunoștință, un traumatism la cot, unul toraco-abdominal, dar este stabile hemodinamic și respirator. Medicii de la Spitalul Județean Buzău, unde a fost transportată imediat după accident, continua investigațiile în cazul său.

Cea de–a doua victimă a accidentului de pe Unirii Sud este o tânără de 35 de ani, care este de asemenea la spital, dar cu răni mai superficiale.

Potrivit Poliției Buzău, accidentul în care a fost  implicată judecătoarea Mariana Coțofană s-a produs în jurul orei 12.00.  

Din primele cercetări efectuate la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe bld. Unirii Sud, pe prima bandă a sensului de mers, către Calea Eroilor, o buzoiancă de 74 de ani(n.r. judecătoarea Coțofană)s-ar fi angajat în efectuarea unei manevre de întoarcere, în apropierea marcajului longitudinal dublu continuu, fără să se asigure, împrejurare în care a fost acroșată de un autoturism, care circula pe același sens, pe banda a doua, la volanul căruia se afla o femeie de 35 de ani, din municipiul Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea celor două șoferițe, care au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Polițiștii urmează să întocmească dosar penal în acest caz.

Citește și: http://sansanews.ro/accident-pe-unirii-sud-imagini-de-la-locul-impactului/