Actualitate POLITICĂ

PENTRU CĂ E “BÂRLOGUL LUI CIOLACU” LUPTA E FOARTE GREA PENTRU PNL ȘI S-AU RESEMNAT! Conducerea nu mai vrea primari, “și-ar dori” Consiliile Locale! Mesaj mobilizator pentru activul PNL: Am înfrânt!

Partidul Național Liberal schimbă targetul pentru alegerile locale. Liberalii nu mai țintesc posturile de primari, ci majoritatea în Consiliile Locale. Strategia a fost anunțată vineri de președintele PNL Buzău, Cristi Romanescu, în timpul unei conferințe de presă, susținută alături de Victor Paul Dobre, vicepreședinte regional.

”Atunci când mergem în teritoriu nu mai suntem priviți ca un partid de mâna a doua, a treia. Suntem primiți ca partidul cel mai important la momentul acesta în România…Noi abordăm într-un alt mod alegerile locale. Noi spunem că în primul rând ne dorim să deținem majoritatea în Consiliile Locale. Cred că acolo este esența unei echipe puternice pentru fiecare localitate”.

De altfel, liberalii au recunoscut că au de dus o luptă grea la Buzău.

”E un județ în care PSD a fost pe primul loc. E o filială puternică. E „bârlogul” lui Marcel Ciolacu. Dar, aș avea și eu să transmit un mesaj pentru buzoieni. E bine ca atunci, când un partid guvernează țara să fie o administrație locală și județeană de aceeași culoare. E foarte eficient. Colegii mei de la Buzău au o bătălie grea de dus, foarte grea”, a declarat Victor Paul Dobre.

Vicepreședintele regional PNL a punctat că alegerile locale sunt cele mai grele bătălii politice.

”Nu e simplu, bătăliile sunt mult mai grele. Eu numesc alegerile locale ”războiul întregului popor”. Într-o localitate candidează o sută de consilieri, fiecare cu familie, prieteni, dar avem încredere în determinarea colegilor noștri. Vă asigur că noi vom fi la guvernare și în următorul deceniu”, a spus Victor Paul Dobre.

La ultimele alegeri locale, PNL Buzău a câștigat 8 primării.