Social

Jurnalist buzoian într-o cursă caritabilă. Baremul minim este un nou record personal. Îl va doborî?

Un jurnalist cu vechime în presa buzoiană și-a propus să alerge 100 de kilometri, în decursul a 24 de ore, cursa fiind una cu scop caritabil. Competiția sportivă, în care au intrat peste 1400 de români, din zeci de județe ale țării, este organizată pentru a colecta fonduri cu care vor fi sprijinite proiecte pentru copiii cu autism.

Cătălin Țânțăreanu la un maraton recent

Cătălin Țânțăreanu (foto), pasionat de atletism și participant, în trecut, la concursuri de tip maraton, și-a anunțat intenția de a intra în cursa denumită generic ”Alerg pentru autism”. Sâmbătă dimineața, la ora 10,00 el a anunțat, printr-un live pe pagina proprie de Facebook, că va încerca să își depășească propriul record, alergând o sută de kilometri cât este baremul. (detalii pe alergpentruautism.ro)

Până sâmbătă după-amiază Cătălin va alerga în Parcul Tineretului și tot acolo îi așteaptă pe cei care vor să îl susțină, să îl încurajeze și să doneze pentru cauza copiilor cu autism. Ulterior, va traversa orașul până la Parcul Crâng și va continua alergarea atât cât va putea să o susțină fizic. Fiecare kilometru poate fi ”cumpărat” cu suma de 10 lei. Donațiile sunt transparente și pot fi urmărite în dreptul fiecărui ambasador al binelui, așa cum este și Cătălin, în timp real, pe pagina organizatorului acțiunii.

Pentru Cătălin Țânțăreanu provocarea celor 100 de kilometri pe care și i-a propus va însemna un record. Cel mai mult a alergat 60 de kilometri, într-o zi. În jurul orei 13,00, Cătălin trecuse de 26 de kilometri.

”Până acum e bine, nu am obosit foarte mult, a început să mă țină un pic genunchiul așa, dar nu e problemă. Vremea e numai bună. Speră ca în 12-13 ore să ajung la sută și după aia vedem ce mai putem face!” a transmis jurnalistul, într-un nou live pe Facebook.

Să-i ținem pumnii lui și copiilor cu autism pentru care aleargă! Picioare tari și donații pe măsura efortului!