Actualitate

L-ați văzut? Bărbat din Gura Teghii, dispărut de câteva zile. În primăvară, buzoianul s-a rătăcit într-o pădure și a dormit sub cerul liber aproape o săptămână

Un bărbat care a plecat de acasă de aproape o săptămână și nu a mai dat nici un semn de viață este căutat cu disperare de familie și de polițiști. Este vorba despre un bărbat de 49 de ani, din Gura Teghii. Fratele lui este cel care a sunat la Poliție și a cerut ajutor, după ce buzoianul, care a plecat de acasă pe 24 iunie, nu s-a mai întors.

“Polițiștii buzoieni caută un bărbat, de 49 ani, din localitatea Gura Teghii, a cărui dispariție a fost semnalată de fratele acestuia în data de 29 iunie a.c. Poliţiștii postului de poliție Gura Teghii au fost sesizați cu privire la faptul că Ceompec Ion ar fi plecat de la domiciliu său din Gura Teghii în data de 24 iunie a.c., într-o direcție necunoscută. Semnalmente: înălțime 1,80 metri, greutate 75 kg, ochi căprui, păr șaten scurt, bărbatul are deficit de vorbire. Nu se cunoaște vestimentația. Persoanele care pot furniza informații care să conducă la găsirea acestuia sunt rugate să sune la numărul de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie”, anunță IPJ Buzău.

Nu este pentru prima dată când bărbatul dispare zile bune și este căutat peste tot de familie și de oamenii legii. Ultima dată el a fost dat dispărut la începutul lunii martie. Atunci, buzoianul a plecat de acasă și nu a mai revenit la domiciliu. A fost găsit după 5 zile de un șofer de camion, într-o pădure din zonă. Bărbatul a povestit atunci că, în încercarea de a se întoarce acasă, s-a rătăcit în pădure. A supraviețuit în mod miraculos, într-o perioadă în care temperaturile coborau până la 0 grade, ascunzându-se sub cetina brazilor.