Alertă Coronavirus Buzău

La Buzău, numărul infectărilor cu coronavirus e în scădere, însă nu scade și numărul morților

Direcția de Sănătate Publică raportează, marți, alte 11 decese în rândul bolnavilor infectați cu SARS CoV2.  Este vorba despre buzoieni cu vârste cuprinse între 56 și 84 de ani din  Valea Râmnicului, din Pârscov, C.A.Rosetti, din Vernești, Glodeanu Sărat și Boldu.  5 decese sunt în rândul unor persoane care locuiau în municipiile Buzău și Râmnicu Sărat.

După cum reiese din raportul autorităților, 3 dintre cei 11 decedați au murit exact în ziua în care au ajuns la spital, semn că starea lor era mult prea gravă și au întârziat prea mult prezentarea la spital. O femeie de 64 de ani din Buzău a murit chiar la UPU, unde aștepta să fie dusă pe o secție pentru bolnavii Covid.

Pe de altă parte, sunt raportate, marți,  140 de noi cazuri de infectare și un caz de reinfectare cu coronavirus, la pacienți cu vârste cuprinse între 3 și 93 de ani.

Buzăul ajunge de la debutul pandemiei la un total de 21.365 de persoane infectate cu SARS CoV 2 și la 678 de decese, aproape o treime fiind înregistrate luna trecută.

Etichete