Actualitate

La Hasdeu, elevii și-au scos, astăzi, profesorii la tablă. Momente unice la festivitatea de absolvire a hasdeienilor. Zâmbete, dar și clipe presărate cu lacrimi (FOTO&VIDEO)

Absolvenții celui mai titrat liceu din Buzău trăiesc astăzi emoții incredibile. Își iau rămas bun unii de la ceilalți și de la mentorii care i-au însoțit în acești 4 ani în tainele cunoașterii, ale învățării și dezvoltării inclusiv personale.

Toate clasele de-a XII-a de la Hasdeu sunt implicate astăzi în festivitatea de absolvire. Emoții sunt deopotrivă pentru elevi și pentru profesori. Deși toți  dascălii au mai trăit astfel de momente,  fiecare promoție care termină studiile în această școală de prestigiu e unică, fiecare are ceva-ul ei special iar trăirile sunt intense de fiecare dată.

Evenimentele de astăzi au debutat cu cursurile festive, organizate de fiecare colectiv în clasa în care a învățat. Pentru toți, astăzi s-a strigat ultima dată catalogul de liceu.

Alții și-au chemat profesorii la tablă. Momente unice, haioase, dar și pline de încărcătură emoțională, presărate cu zâmbete, dar și cu lacrimi.

După aceste evenimente, elevii și profesorii au ieșit în curte pentru festivitatea comună.

Programul este aproape la fel ca cel din anii anteriori, elevii putând să-și ia rămas bun de la colegi și profesori într-un cadru deja devenit tradiție pentru Hasdeu și pentru Buzău.

Nu va lipsi nici momentul predării cheii liceului, iar la final absolvenții vor rosti jurământul hasdeian.