POLITICĂ Șansa de Ramnicu Sărat

LA RÂMNICU SĂRAT, BĂTĂLIE CRUNTĂ! Apelul de ultimă oră al primarului Cîrjan

Primarul municipiului Rm.Sărat, Sorin Cîrjan, a lansat duminică seară un mesaj disperat către râmniceni să iasă la vot pentru a-și exprima dreptul constituțional, în același mesaj menționând termeni precum ”fraudă electorală”, dar lansând și acuzații la adresa organelor statului care nu ar interveni atunci li se sesizează fărădelegi. În același mesaj, primarul Cîrjan scrie că la Râmnic s-ar oferi bani oamenilor pentru a vota un anumit candidat, iar un cetățean care ar fi vrut să-i filmeze pe cei care practică mica electorală ar fi fost lovit.

Redăm mai jos mesajul integral postat de primarul orașului Rm.Sărat, Sorin  Cîrjan:

”Dragii mei râmniceni!

SALVAȚI-VĂ ORAȘUL ȘI ONOAREA!

Suntem în fața celei mai mari rușini pe care RÂMNICULUL a trăit-o vreodata, o situație care va lăsa urme adânci în viața noastră! Suntem în fața celei mai mari fraude electorale și instituțiile statului nu intervin!

Am sesizat de zile bune pericolul ce ne paște, am făcut sesizări poliției și NIMENI NU POATE OPRI hoardele de răufăcători care cumpără voturi!

Cine sunt ei, cei care de dimineață cară necontenit la vot pe cei săraci, dându-le bani sau amenințându-i pe cei slabi? Sunt cei care au amenzi impresionante, urmare a activității lor, și li s-a promis că acestea vor fi anulate!

Cine este cel care a creat aceasta imensă NEDREPTATE?

Este cel mai mare DATOR, omul care nu respectă nicio lege și nicio regulă, este PERSONAJUL care a dat foc orașului doar pentru a ajunge primar! UN OM A FOST LOVIT ACUM JUMĂTATE DE ORĂ DE UN INDIVID CARE OFEREA BANI OAMENILOR, doar pentru că și-a permis să filmeze ce se întâmplă!

OAMENI BUNI, aveți un singur mod de a opri aceste HOARDE DE INTERLOPI sa pună stăpânire pe oraș!

Mai sunt trei ore, mai avem timp dacă ne trezim!

Dacă nu, orașul va rămâne la discreția lor și ne merităm soarta!”