Actualitate

LA TEATRUL GEORGE CIPRIAN VINE…BARZA. ”Barza domnului ministru”, comedie spumoasă, jucată, de Dragobete, cu casa închisă

Buzoienii sunt dornici de teatru, parcă mai mult ca oricând. După luni întregi în care nu au putut  merge nicăieri, teatrele, sălile de spectacole și cinematografele fiind închise, buzoienii au, în sfârșit, ocazia să meargă din nou la teatru și să vadă în carne și oase artiști de seamă ai scenei românești.

Teatrul George Ciprian din Buzău pune în scenă chiar de Dragobete, miercuri pe 24 februarie, o   piesă cu o distribuție de excepție. Vor veni să joace la Buzău Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciuca, Laura Cosoi și Doina Teodoru.  

Piesa ” Barza domnului ministru”, în regia lui Lucian Iancu,  se va juca cu casa închisă. Toate biletele puse la vânzare au fost epuizate.

”  Spectacolul se joacă cu 50 la sută din capacitatea sălii. Asta înseamnă că din 240 de locuri au fost vândute bilete pentru circa 120 de spectatori. Vă asigurăm că Teatrul ,,George Ciprian” ia toate măsurile necesare de protecție și prevenire împotriva virusului Sars Cov-2 prin dezinfectarea spațiilor și a tuturor obiectelor din instituție pentru a vă oferi un cadru sigur! ”, a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al Teatrului George Ciprian, Georgiana Vlădoiu.

”Barza domnului ministru” este una dintre cele mai spumoase comedii ale repertoriului francez.

Ce se poate întâmpla când soţia unui important om de stat a rămas însărcinată?! Dar dacă, în acelaşi timp, află că şi fiica, viitoarea noră şi fata în casă au rămas toate însărcinate?! Evident, un haos complet, în care fiecare crede altceva despre fiecare. Încurcături, qui-pro-quo-uri şi tot felul de aventuri şi năzbâtii ale personajelor. Oare pentru cine va veni barza?
O comedie explozivă şi extrem de vie, la care actorii și regizorul vă invită să râdeţi şi să vă simţiţi bine.

Pe de altă parte, buzoienii care nu au prins bilet la comedia ”Barza domnului ministru” pot merge la teatru pe 27 februarie, atunci când va avea loc premiera spectacolului ” Conu Leonida” în regia lui Radu Gabriel.

De asemenea, pentru luna martie sunt programate, până la acest moment, trei spectacole ”Fază Lungă”, un concert Fuego și piesa ”Conu Leonida”.