Actualitate

Lăutar dispărut! Soția a alertat Poliția

Update: Bărbatul de 70 de ani, din Pârscov, care ar fi plecat voluntar de la domiciliu în noaptea de 5 septembrie a.c., a fost găsit pe raza județului Prahova.

Bărbatul  nu ar fi fost victima vreunei infracțiuni.

Știrea Inițială: Momente de panică pentru o familie dintr-o comună din Buzău. Gheorghe Fieraru, în vârstă de 70 de ani, a plecat de acasă în urmă cu două zile și nu s-a mai întors. De atunci nimeni nu știe nimic despre bărbat, iar soția a anunțat Poliția.

Gheorghe Fieraru, din comuna Pârscov, este cunoscut ca fiind lăutar, iar atunci când a plecat de acasă și-a luat cu el acordeonul , însă i-ar fi spus soției că pleacă la plimbare. Pe 6 septembrie, bărbatul a fost văzut la Măgura, dar până acum bărbatul nu a ajuns acasă.

”În data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției de poliție rurală Pârscov au fost sesizați cu privire la faptul că în ziua de 5 septembrie a.c., numitul FIERARU GHEORGHE,  de 70 de ani, a plecat de la locuința din Pârscov,  fără a mai reveni.  Din verificări s-a stabilit că ultima dată ar fi fost văzut în localitatea Măgura”, informează IPJ Buzău.

Poliția, alertată de soția îngrijorată, îl caută și face apel la cei care l-au văzut și pot oferi informații care să-i ajută să-l identifice.

”Ultima oară a fost văzut purtând pantaloni de stofă de culoare închisă și geacă de culoare albastră. Semnalmente: înălţime 1,65-1,70 m, păr cărunt, față ovală, ochii căprui,  65-70 de kg. Persoanele care dețin informații utile în vederea depistării acesteia sunt rugate să sune la 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție”, informează IPJ Buzău.