Actualitate

Lider PNL despre revelionul din Piața Daciei: ”Tichie de mărgăritar îi lipsea Buzăului!”

Liderul PNL Buzău, deputatul Gabriel Avrămescu, critică decizia primarului Constantin Toma de a aloca circa 150.000 de euro pentru organizarea revelionului din Piața Daciei. Evenimentul s-a desfășurat până după miezul nopții și a reunit puțin peste 5000 de participanți. Spectacolul oferit buzoienilor a fost susținut cu momente artistice ale unor artiști locali, cap de afiș fiind Irina Rimes și Raluka, alături de trupa Balkanic, iar la momentul zero a existat un amplu foc de artificii.

”Tichie de mărgăritar îi lipsea Buzăului, că-n rest le are pe toate: impozite mărite, datorii la bănci, investiții zero, drumuri rupte sa. Dar cine le mai calculează când banii buzoienilor sunt cheltuiți de primarul Toma pe o petrecere de Revelion care a costat cât o casă de lux? Cum este posibil ca din vistieria primăriei Buzău să zboare pur și simplu 150.000 euro, într-una dintre cele mai grele perioade economice de la Revoluție încoace pentru România și pentru întreaga lume? ” se întreabă, într-o postare pe Facebook, deputatul PNL.

Răspunsul vine în aceeași postare:

”Simplu: Așa știe Constantin Toma, primar de Buzău, să facă investiții pentru locuitorii municipiului. Concluzia:

Pandemie avem.

Datorii avem.

Drumuri proaste avem.

ZERO investiții avem.

Revelion de 150.000 euro am avut!

Bucuroși le-am duce toate, dar până când, dle primar Toma? ”

Revelionul din Piața Daciei este primul organizat în cei doi ani de la apariția pandemiei COVID-19. Primăria Buzău a alocat peste 700 000 lei pentru eveniment, după cum a declarat, la Focus TV, primarul Constantin Toma.