Divertisment

LOVITURĂ DURĂ ÎN MUZICĂ ȘI ÎN AFACEREA DIN TURISM. Ovidiu Komornyik, aproape de faliment

Artistul în vârstă de 52 de ani trebuia să aibă concerte pe bandă rulantă anul trecut, la fel cum s-a întâmplat și înainte. Dar, a venit criza sanitară și a prins un singur concert, în luna ianuarie a anului 2020. Mai mult decât atât, afacerea lui din domeniul turismului este la un pas de fi închisă.

Ovidiu Komornyik a devenit celebru după lansarea melodiilor “Ești mireasa vieții mele”, “Frumoasa mea” și multe alte piese auzite la radio Focus Fm Regional. Artistul simte dorul de scenă, dar nu are de ales din cauza pandemiei. Mai mult decât atât, nu este sigur că anul acesta va reuși să revină alături de publicul său.

În urmă cu șapte ani, artistul și-a pornit o afacere fabuloasă: Hotelul „Casa OK by Ovo’, din Vama Veche. Clădirea are 50 de camere disponibile pentru turiști, iar investiția uriașă a fost făcută la comun cu finul lui Ovidiu, dar și cu încă un alt asociat.

Hotelul lui Ovidiu Komornyik

“Toată lumea ştie că a fost un an foarte greu şi pentru cei cu afaceri în HoReCa. Casa noastră de vacanţă de pe Litoral, spre exemplu, nu a funcţionat decât trei luni, din iunie până în septembrie. Cheltuielile s-au mărit în 2020, întrucât au trebuit fi cumpărate, pe lângă produsele tradiţionale folosite pentru cazarea turiştilor sau pentru hrana acestora, şi biocide şi tot felul de dezinfectanţi pe care autorităţile ne-au obligat să le procurăm în condiţiile efectelor pandemiei de COVID-19. Nu a fost deloc uşor, am pierdut bani din această afacere anul trecut, dar vestea bună, dacă o putem numi aşa, că e, spre deosebire de mulţi alţii, noi am reuşit oarecum să o conservăm şi ne gândim la viitorul sezon estival, despre care ne dorim să nu mai semene cu cel anterior”, a declarat artistul.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu