Divertisment

LUX ȘI OPULENȚĂ! IMAGINI DIN CASA GEORGIANEI LOBONȚ

Anul 2020 a fost unul bun pentru Georgiana Lobonț, în ciuda pandemiei. Cântăreața a înregistrat record după record cu melodiile ei. Anul trecut și-a cumpărat o casă și a început și reamenajarea actualei locuințe. Rezultatul este deosebit.

Când mai toate gospodinele pregăteau bucatele tradiționale pentru sărbătorile de iarnă, Georgiana Lobonț a avut alte preocupari. A vrut ca actuala locuință să aiba parte de modificari radicale. Cu ajutorul unui designer celebru, familia Georgianei a petrecut în noua casă absolut fabuloasă.

Georgiana nu s-a uitat deloc la bani și a ales tot ce era mai frumos și de calitate astfel încât locuința veche să fie scăldată în lux și opulență.

Am ales lucruri de finețe in noul nostru living și dining, de la masa de marmură cu picioare metalice aurii pe care a creat-o și realizat-o chiar Crista, până la scaunele de catifea care se asortează cu draperiile tot din material de o calitate deosebita. Am ales o oglindă imensă de 2,5 / 3m care măreste spațiul si dă efectiv o notă de eleganță. Canapelele sunt tot din catifea, modelul chesterfield, un model pe care-l ador. Am schimbat zugrăveala în toată încăperea și am ales un gri pudrat și foarte șters care în combinație cu brâurile, încadramentele și cornișele albe fac senzație în toată casa. Am schimbat tot ce ținea de partea de iluminat. Toate candelabrele, lustrele sunt acum pe stilul elegant și modern și ledurile din tavan și din jurul peretelui învelit în tapet floral sunt wow și-mi luminează fiecare colțișor. Am renunțat aproape în totalitate la mobiliere pentru că îmi aglomerau casa și am pus ceva simplu care e doar de efect, într-un colț, o comodă neagră cu picioare aurii. Covoarele sunt ciudate dar frumoase tocmai din acest motiv, din piele de vacă și dau un aer modern căminului nostru. , a spus artista.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu