Actualitate Tineri pentru România

Mai bun de la un an la altul! Hasdeianul David Andrei Vlad, pe podium la Olimpiada Internațională de Biologie

David Andrei Vlad - olimpic internațional

O nouă performanță bifată de unul dintre performerii Colegiului B.P. Hasdeu. David Andrei Vlad, liceanul olimpic la științe, se întoarce acasă din Dubai, de la Olimpiada Internațională de Biologie, cu o medalie. Dacă anul trecut, la aceeași competiție, a obținut medalia de bronz, anul acesta David a cucerit argintul. Anunțul a fost făcut pe Facebook de conducerea colegiului buzoian.

” Oare câtă admirație poți avea pentru un tânăr care știe să trăiască atât de frumos, care are inteligența și determinarea de a fi în fiecare zi mai bun, mai performant, mai valoros nu doar pentru el, dar și pentru cei din jurul lui? Infinită! Bravo Andrei! Felicitări pentru medalia de argint obținută la Olimpiada Internațională de Biologie! Ești hasdeianul nostru de aur! Felicitări și profesorului Cătălin Mihălcescu! Vă iubim și vă respectăm! “

La rândul său, profesorul Cătălin Mihălcescu, cel care îl pregătește pe David pentru olimpiade, îl felicită pe elevul său pentru o astfel de performanță.

“Felicitări, Andrei!!! Felicitări din tot sufletul!!!Ai urcat încă o treaptă pe podiumul Olimpiadei Internationale de Biologie. Din nou, munca susținută, efortul constant și plăcerea competiției s-au concretizat într-un rezultat fantastic!!! Te așteptăm acasă!!! “

Foto Fb/ Ministerul Educaţiei

Despre performanțele tânărului hasdeian și despre primirea sa, de anul trecut, după ce s-a întors cu medalia de bronz de la Olimpiada Internațională de Biologie, AICI.