Actualitate

MAMĂ LA 14 ANI. A născut, duminică, în Spitalul Județean Buzău

O adolescentă de 14 ani din Buzău a născut, duminică, în Spitalul Județean, unde a fost adusă de mama ei. Copila acuza, printre altele, dureri lombare. După ce au consultat-o, medicii de la Pediatrie și-au dat seama că fata este gravidă și i-a venit ceasul să nască, deși atât mama cât și minora au negat tot timpul că ar fi vorba de o sarcină.

Medicii au decis să o ducă pe copilă la Maternitate, însă aceasta a născut înainte de a se mai realiza transferul.

“La U.P.U. Pediatrie a S.J.U. Buzău s-a prezentat o adolescentă în vârstă de 14 ani, din municipiul Buzău, care prezenta dureri lombare intense și disurie. În urma investigațiilor efectuate, medicii au constatat că aceasta este gravidă și au hotărât să o transefere la Maternitatea Buzău. Înainte de momentul transferului la Maternitate, adolescenta a dat naștere unui băiețel. Ulterior, minora, împreună cu nou născutul, au fost transferați la Maternitate”, a transmis purtătorul de cuvânt al SJU Buzău, Adriana Bunilă.

Atât fata de 14 ani cât si copilul sunt în stare bună.

În acest caz, va trebui să se sesizeze si Politia, dat fiind că este vorba despre o minoră. Oamenii legii trebuie să afle cine este cel care a lăsat-o gravidă pe copilă, individul urmând a fi cercetat pentru raport sexual cu un minor, chiar dacă va ieși la iveală că totul s-a întâmplat de comun acord.