Divertisment

Marcela Fota, despre relația cu iubitul tânăr și despre operațiile estetice

Cântăreața de muzică populară din Oltenia recunoaște că a apelat la operații estetice. Admite că a intrat pe mâinile doctorilor esteticieni pentru a se simți mai bine în pielea sa. Interpreta de muzică populară și-a mărit buzele progresiv de-a lungul anilor, dar recunoaște și alte intervenții la nivelul feței.

Artista de muzică populară este într-o relație de câteva luni cu Alex Tudose, care este mai mic cu 23 de ani. Cântăreața nu vede diferența de vărstă ca un impediment în relația de iubire. Se pare că actualul partener de viață a fost acceptat și de fiul Marcelei Fota, adolescentul de 13 ani.

Marcela Fota și-a refăcut viața sentimentală după ce a rămas văduvă în 2020. Frumoasa cântăreață de muzică populară a ascuns o vreme faptul că trăiește o poveste de dragoste cu un tânăr om de afaceri din Craiova, dar e permanent în atenția presei, fiind o artistă foarte bine cotată din România. Hiturile sale răsuna la radio Focus FM, cel mai popular radio.

Viața are cursul ei, pentru mine întâmplarea soțului meu a fost o lecție de viață și atunci am înțeles că alergătura asta doar pentru a te realiza financiar nu înseamnă totul și sănătatea mea mintală este foarte importantă, pentru ca eu să îi ofer copilului aceeași creștere. Sunt într-o relație. Cel mai important lucru pentru mine suntem eu și băiatul meu.”, a declarat Marcela.