Divertisment

Marcela Fota și Mariana Ionescu Căpitănescu, hărțuite. Speriate, surorile au apelat la poliție

Mariana Ionescu Căpitănescu și sora sa, Marcela Fota sunt hărțuite zilnic de un fan înfocat. Cele două interprete de muzică populară au ajuns să ceară ajutorul Poliției. Sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate interprete de muzică populară de la noi. Cele două surori au succes pe plan profesional, iar asta vine la pachet și cu beneficii, dar și cu consecințe. În ultima perioadă, au de-a face cu un individ care se dă drept fanul cel mai înfocat al artistelor și care nu le lasă deloc în pace pe cântărețe. 

Inițial, bărbatul ar fi făcut o obsesie pentru cântăreața Marcela Fota, al cărui număr de telefon a fost în cele din urmă blocat. Bărbatul nu a renunțat, astfel că a început să insiste la sora artistei.

“O jignește pe sora mea, Marcela, mă jignește și pe mine și pe soțul meu. (…) Sora mea, Marcela Fota, l-a blocat,, pe telefonul ei poate, pe al meu, nu pot. Aseară mi-a trimis cred că 80 de mesaje. Într-o zi mi-a dat 200 de apeluri în 2 ore. Acum pun telefonul pe mod avion și pe mine nu mă poate suna lumea. (…) Noi suntem într-un real pericol. (…) Eu nu mai am liniște, sunt agitată, acest individ m-a șocat.”, a spus cântăreața recent într-un interviu de televiziune.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu