SĂNĂTATE

MĂRTURIA UNEI FARMACISTE CU COVID-19 DUPĂ 20 DE ZILE GRELE ÎN SPITAL: ”Divinitatea și devotamentul medicilor au făcut diferența. Acum am liber la oxigen.”

Mărturie extrem de emoționantă a unei farmaciste din Buzău, care a fost diagnosticată cu coronavirus, nu demult.

Într-o postare pe facebook, Gina Popovici scrie despre sentimentele pe care le-a trăit în momentul în care a ajuns acasă, după 20 de zile de spotalizare în secția de Boli Infecțioase a Spitalului Județean Buzău.

”Oxigen liber…respirație” sunt doar trei dintre cuvintele care exprimă întocmai cumpăna prin care a trecut farmacista diagnosticată cu COVID-19, dar care acum este bine, acasă.   

Reîntoarsă acasă, în sânul familiei, după ce a trecut de greu, buzoianca mulțumește medicilor care au salvat-o și pe care îi numește eroi.

”Prima zi,din nou acasă…soare, iarbă, floricele, natură,oxigen liber…respirație… 20 zile în Spitalul de Boli Infecțioase Gârlași,14 zile în care oxigenul dintr-un tub de oxigen îmi era vital, zile în care doar profesionalismul și devotamentul dnilor Dr. Răduță Cristina și Dr. Micu Bogdan și cel al Divinității au făcut diferența.
Sunteți adevărați EROI! Dumnezeu să vă binecuvânteze, să vă apere în aceste momente dificile pe care le trăim, să fiți sănătoși, că oricare putem avea mare nevoie de ajutor!
Și, din adâncul inimii mele, MULȚUMESC! mulțumesc dnilor doctori, dnelor asistente, infirmierelor-o echipă extraordinara de EROI nevăzuți, în combinezoane, măști, ochelari-deși epuizați fizic, unii convalescenți la rândul lor, își fac datoria ca adevărați profesioniști”.

Buzoianca are și un mesaj pentru cei care cred că noul coronavirus nu este periculos și, în consecință, nu respectă nici o regulă de prevenire a răspândirii bolii:

”Aveți familie, aveți copii…avem nevoie sa fiți sănătoși! Cei ce cred că VIRUSUL e o joacă, fiți RESPONSABILI Purtați MASCA! ”VIAȚA este aspirație, inspirație și expirație…” Dali”