Actualitate

(UPDATE) Mașină de Poliție, implicată într-un accident la limita cu județul Vrancea. De unde sunt agenții! (FOTO)

Update: IPJ vine cu precizări după ce o mașina a Politiei a fost implicată într-un accident rutier. Din precizarea IPJ, agentul care conducea mașina de Poliție este cel responsabil de producerea evenimentului, motiv pentru care a si fost amendat de colegii lui.

“În data de 18 septembrie, ora 10:35, patrula de siguranță publică din cadrul politiei Municipiului Râmnicu Sărat a fost implicată într-un eveniment rutier.

În timp ce conducea autospeciala, pe DN2E85, la ieșire din Râmnicu Sărat către Focșani, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a intrat în coliziune cu o autoutilitară, condusă de un bărbat de 41 de ani din Suceava, ce transporta un autoturism.

În urma evenimentului, nu au fost persoane rănite.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Ulterior, conducătorul autospecialei a fost sancționat contravențional conform OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.”

Potrivit unor surse, în acest caz comanda IPJ Buzău a dispus o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate cum s -a produs accidentul, la finalul cercetărilor existând posibilitatea ca polițistul să achite reparația autospecialei.

Echipajul de poliție era în patrulare când s-a produs accidentul iar din primele cercetări agentul de poliție care conducea nu s-ar fi asigurat la schimbarea benzii de mers și a lovit în lateral o autoutilitară care tracta un autoturism. Agentul a fost sancționat cu avertisment.

Știre inițială: O mașină de Poliție din cadrul Poliției municipiului Rm. Sărat a fost implicată sâmbătă într-un accident la limita cu județul Vrancea. Autospeciala s-a ciocnit cu o autoutilitară, însă deocamdată nu se știu împrejurările în care s-a produs evenimentul, care dintre șoferi e vinovat sau dacă polițiștii erau în misiune.

Conform surselor, în mașina de Poliție, care este un Logan, se aflau 2 agenți, care nu ar fi fost răniți, la o primă evaluare. Autospeciala e însă făcută praf.

“Trafic dirijat pe DN2E85, la ieșire din Râmnicu Sărat către Focșani.

Din primele date este vorba despre o coliziune între un autoturism și o autospecială de Poliție”, a transmis și IPJ Buzău.