Actualitate

Măsuri noi, timpi de așteptare reduși. Se întâmplă chiar la finele săptămânii

Măsura deschiderii ghișeelor de la Permise și Înmatriculări și în weekend, luată în premieră, la Buzău, la finele anului 2023, și care s-a dovedit extrem de benefică, va fi aplicată și în 2023. Chiar la finele acestei săptămâni, buzoienii care vor să își reînnoiască permisele de conducere ori să-și înmatriculeze autovehiculele se pot prezenta la sediul serviciului, fără a fi nevoie de a face anterior o programare online.

Sâmbătă, 14 ianuarie, programul cu publicul va începe la ora 8.30, urmând a fi deschise 3 ghișee pentru operațiuni de înmatriculare/radiere și 3 ghișee pentru preschimbări permise.

”Activitatea la S.P.C.R.P.C.I.V Buzău se va desfășura, sâmbătă, fără a fi nevoie de programare online. Venim, astfel, în sprijinul buzoienilor și nevoilor pe care oamenii le au la acest serviciu. Vreau să-i asigur pe buzoieni că, în continuare, alături de colegii de la Permise și Înmatriculări, vom face eforturi permanente și susținute, astfel încât timpii de așteptare să se reducă din ce în ce mai mult la acest serviciu și să se ajungă într-un grafic rezonabil”, declară prefectul județului Buzău, Daniel-Marian Țiclea.

Măsura de a se lucra cu publicul la Permise și în unele zile de sâmbătă a fost luată, în premieră, la finele anului trecut. De fiecare dată, măsura și-a dovedit eficiența. Astfel, în fiecare sâmbătă, sute de buzoieni au reușit să-și rezolve problemele înainte de data la care aveau programare în sistem.