Actualitate

Patru dintr-o lovitură! Un copac doborât de vânt a distrus mașinile dintr-o parcare

După ore întregi în care a plouat torential în municipiul Buzău, a început să bată vântul cu putere. Meteorologii anunță rafale de 55-60 km/h. vremea rea deja a început să își producă efectele.

Un copac a fost doborât de vântul puternic pe strada Vișinului din municipiu. Arborele a căzut peste mașinile parcate în zonă.  Patru autoturisme au fost serios avariate.

A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a îndepărta copacul de pe mașini.

“În urma condițiilor meteo anunțate de codul portocaliu pe raza județului, pompierii buzoieni intervin pentru degajarea unui copac ce s-a prăbușit peste patru autoturisme staționate într-o parcare de pe strada Visiunului din municipiul Buzău. La acest moment se lucrează pentru indepartarea acestuia iar pompierii vor încheia misiunea după îndepărtarea tuturor efectelor negative. Se intervine cu o autospecială dotata cu mijloace de primă intervenție și 5 subofițeri.”, transmite ISU Buzău.

Municipiul Buzău, la fel ca zeci de localități din sudul județului, se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până la ora 14:00.În aceste ore sunt așteptate intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 55…60 km/h.

Pe de altă parte, până la ora 22:00 este în vigoare avertizarea cod portocaliu de precipitații abundente, valabilă pentru întreg județul.