Actualitate

Meniu special de Crăciun pentru pacienții din Spitalul Județean. Nu vor lipsi bucatele tradiționale

Cozonac, friptură și dulciuri. Sunt câteva dintre bunătățile care se vor regăsi pe masa de Crăciun în aproape fiecare locuință. Sunt bucate tradiționale, de care românii se bucură în această perioadă.

Inclusiv bolnavii internați în Spitalul Județean Buzău vor avea parte de un meniu de sărbătoare. Pentru a-i ajuta să uite, pentru câteva clipe, de problemele pe care le au și de faptul că sunt departe de familii, reprezentanții Spitalului Județean Buzău le-au pregătit bolnavilor un meniu special în zi de sărbătoare.

“Pacienții care își vor petrece Crăciunul și Revelionul în Spitalul Județean Buzău vor avea un meniu special de sărbători, chiar dacă nu vor petrece acasă. Nu vor lipsi bucatele tradiționale: sărmăluțele, friptura, tradiționalul cozonac și portocalele. În acest caz, vorbim despre pacienții care nu sunt la regim. Dar, și pacienții care sunt la regim vor primi un meniu special ce conține friptură,  portocale și pandișpan”, a declarat, pentru șansanews.ro, Adriana Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

Meniul de sărbătoare va fi pregătit pentru circa 300 de persoane care își vor petrece Crăciunul la Spitalul Județean Buzău.