Divertisment

Mesajele artiştilor după moartea lui Petrică Mâţu Stoian

Lumea muzicii populare îl plânge pe artistul Petrică Mâţu Stoian, răpus sâmbără seara, în urma unor complicații dezvoltate după infectarea cu Covid-19. Dispariția artistului este un șoc cumplit pentru toată lumea, fanii săi, familie și prieteni. Se vede cât de îndrăgit a fost de toată lumea! Trupul neînsufleţit al artistului va fi depus astăzi la Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Miercuri va avea loc înmormântarea, iar apoi își va dormi somnul de veci în cimitirul Ungureni.

Constantin Enceanu este devastat de vestea dispariției prietenului său.

“E unul dintre prietenii mei și a plecat atât de repede. Nu îmi vine să cred, ne sunam mereu, ne ceream părerea. Nu se poate! A fost dur Dumnezeu în seara asta. Mi-a luat cel mai bun prieten, nu mă pot împăca cu ideea asta. E greu să vă povestesc. În câteva minute.. toată prietenia noastră. A murit Mîțu meu, nu pot să cred. Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni.”

Şi Gheorghe Turda a lăsat câteva rânduri despre marele artist:

Petrică va rămâne în amintirea marelui public, singurul exponent al cântecului mehedințean, care va dăinui în sufletele ascultătorilor, ca un autentic artist al Mehedințiului! Ce păcat că a plecat mult prea devreme! Dumnezeu să-l ierte!”

”…….ar trebui să știu ce să spun, dar nu știu!!!.. Și golul ăsta pe care-l simt în suflet și în minte și tristețea asta care știu că n-o să-mi mai treacă niciodată !!!!… Și doare atât de tare că-mi vine să urc în vârfu’ muntelui și să strig cât mă țin puterile și glasul pe care l-am împărțit cu TINE!!!!.. Drum lin Petre!!!…Poate în altă lume vom cânta mai mult împreună!!!!..”, a scris Niculina Stoican în mediul online.

Mariana Ionescu Căpitănescu: ”Nu pot să cred că nu mai este Petrică…Sunt șocată de această întâmplare…Doamne, ce tristețe în sufletul meu…Am fost tristă când te-ai pensionat și nu mai eram colegi în Ansamblu’, dar acum că ai plecat de tot, nu pot să accept…Petrică, o să-mi lipsești”.

Elena Merișoreanu: “Sunt șocată, nu mai am glas. Am vorbit cu el acum opt zile. Azi el mi-a trimis un mesaj de ziua mea. L-am sunat și cine mi-a răspuns mi-a spus că nu este într-o stare prea bună. Nu pot să cred că vorbesc despre el la trecut. Un coleg extraordinar. Niciodată nu am auzit că e bolnav. Nu mi-a spus că e bolnav. El și-a pierdut impresara de la Craiova. A murit. Spunea că, de când a murit femeia asta, nu mai e om. L-a șocat moartea ei, că era prea tânără. Nu pot să cred că el nu mai e printre noi. Niciodată omul ăsta nu s-a plâns că-l doare ceva”.


Etichete