Actualitate Divertisment

Mesajul buzoianului WRS după finala Eurovision

Sursa foto Fb/ WRS

În finala Eurovision, susținută sâmbătă seară la Torino, o ediție extrem de controversată, reprezentantul României, buzoianul WRS, s-a clasat pe locul 18. Piesa „Llamame” a obținut 65 de puncte.

„Sunt recunoscător şi mândru pentru acest moment. Recunoscător celor care au fost alături de mine, în echipa României, şi mândru pentru că am muncit extrem de mult şi am reuşit să-mi reprezint ţara la nivel înalt! La fel ca orice sfârşit, este un nou început. Am numeroase proiecte în lucru, dar aventura Eurovision va rămâne mereu un moment special în inima mea. Vă mulţumesc pentru că aţi fost alături de noi!”, a declarat WRS, la finalul evenimentului, conform știriletvr.ro.

Deși s-a situat pe locul 18, buzoianul a făcut un spectacol extraordinar la Torino, sala fiind în picioare în timp ce WRS a interpretat piesa „Llamame”.

SURSA Video Facebook Eurovision Romania

Nu doar atât. Pe rețelele de socializare curg mesajele prin care WRS este încurajat și felicitat pentru modul în care s-a prezentat în concurs, piesa sa fiind considerată de mulți hitul verii.

Concursul Eurovision a fost câștigat, anul acesta, de Ucraina.

Etichete