Social

MESAJUL DE ÎNCEPUT DE AN AL UNUIA DINTRE CEI MAI IUBIȚI DUHOVNICI: ”Un an nou înseamnă….”

Unul dintre cei mai ascultați duhovnici ai comunității creștine buzoiene, preotul  Mihail Milea, a transmis un mesaj în prag de an nou. Într-o postare pe contul Fundației Sfântul Sava, al cărei președinte este, preotul Milea arată că „Un an nou înseamnă încă o mână întinsă a lui Dumnezeu spre noi, oamenii. Un an nou este o nouă șansă a schimbării noastre interioare, chemarea de a începe o nouă viață curată.”

Mesajul vine la finalul unui an cu multe și dificile încercări pe care le-au trait creștinii ortodocși, cu momente în care nu au putut participa la slujbe religioase, așa cum s-a întâmplat de Sfânta Sărbătoare a Învierii. Mesajul preotului Milea, la trecerea în 2021, este unul de optimism și încredere, fiind, totodată, un îndemn către îndreptare.

În mesajul adresat enoriașilor prezenți în noaptea dintre ani, la slujba de la Bisericuța Copiilor, preotul Mihail Milea le-a spus celor prezenți că ”la cumpăna dintre ani este momentul să-I mulțumim Bunului Dumnezeu care S-a milostivit de noi și a avut grijă de noi, și nu ne-a părăsit deși noi L-am părăsit de multe ori și am pus la îndoială ajutorul Lui și ne-am manifestat cu necredință chiar în biserică.”

Publicitate