Actualitate

(UPDATE) MINISTRUL AGRICULTURII, ADRIAN OROS, A INTERVENIT LA UN ACCIDENT RUTIER PRODUS LA BUZĂU (FOTO + VIDEO)

UPDATE2: Polițiștii vin cu precizări în urma accidentului produs, miercuri, la Oreavul.

Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea autoturismul pe DN2E85 din direcția Vrancea către Buzău, în afara localității Oreavul, o șoferiță de 34 de ani din Râmnicu Sărat nu ar fi păstrat distanta de siguranță și a intrat în coliziune cu autovehiculul care circula înaintea sa și la volanul căruia se afla un bărbat de 36 de ani din Vâlcelele.

În urma coliziunii, șoferul de 36 de ani a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.

UPDATE 1: Directorul Direcției Agricole, Cosmin Florea, a povestit cum au decurs lucrurile imediat după accidentul la care a intervenit ministrul Agriculturii:

”Ministrul era spre final de vizită, făcea poze cu fermierii după ce le-a răspuns la întrebări, eram cu toții pe câmp, la un moment dat s-a auzit o bubuitură, la 50-60 de metri se produsese un accident. Două mașini s-au ciocnit. Am mers cu toții acolo și am ajutat împreună cu domnul ministru să poată ieși șoferul din mașina care ajunsese pe câmp.

Practic, au fost două mașini iar din impact una a ajuns în canalul de pe marginea DN 2. Au venit apoi ambulanțele, mașinile de intervenție. Era și un copilaș în mașina cealaltă, condusă de o doamnă, cu care nu s-a întâmplat nimic pentru că era în scăunelul de copii, cu siguranța pusă, ceea ce a făcut să nu se întâmple nimic rău cu el”

Accident Buzau, Interventie Adrian Oros

Publicată de AGRO TV pe Miercuri, 9 septembrie 2020

ȘTIRE INIȚIALĂ: Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, a intervenit, miercuri la un accident rutier produs pe DN 2 E 85, în afara localității Oreavul.

Din primele date, două mașini s-au ciocnit frontal iar în urma impactului unul dintre autoturisme s-a răsturnat în șanț. Momentul accidentului a fost surprins și de ministrul Agriculturii, Adrian Oros, care se afla la Valea Râmnicului la o demonstrație de mașini agricole și la o întâlnire cu fermierii din zonă.

Martori ai accidentului susțin că ministrul ar fi intervenit în sprijinul șoferului care se afla în mașina care a ajuns în șanț. Ministrul alături de ceilalți martori ar fi mișcat autoturismul pentru ca șoferul să iasă din mașină.

Ulterior la locul accidentului  au venit și echipajele de la Poliție și Ambulanță.

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, se află miercuri, în vizită de lucru la Buzău.  El a fost la o demonstrație de mașini agricole la Valea Râmnicului și o la o întâlnire cu fermierii din zonă, iar după accidentul la care a intervenit pentru a-l ajuta pe șoferul care a derapat, s-a îndreptat spre Consiliul Județean.

Revenim cu detalii !