Actualitate

Moartea tinerei polițiste, un mister. Cei care au cunoscut-o sunt șocați

Vestea morții tinerei polițiste de doar 36 de ani rămâne un mister. Foștii colegi, dar și vecinii din cartier, sunt șocați de cele întâmplate. Nimeni nu își explică ce s-a întâmplat, cum s-a ajuns ca tânăra veselă și optimistă pe care o știau să recurgă la un asemenea gest.

Vasile Bița,  lider SNPPC Buzău, este unul dintre foștii colegi ai Ceciliei. Într-o intervenție în direct la Focus Tv, Vasile Bița a vorbit despre șocul pe care i l-a produs vestea morții colegei sale, o tânără pe care o vedea tot timpul zâmbind și pe care o aprecia pentru profesionalismul de care dădea dovadă.

“E păcat, e dureros, am fost șocat. Eu am văzut fata asta doar zâmbind, nu am văzut-o niciodată tristă, toți ceilalți colegi dar și cetățenii aveau doar vorbe bune despre ea, era un polițist bun, ajuta oamenii, pentru noi toți vestea a picat ca un trăsnet. Nimeni n-ar fi crezut că Cecilia poate să facă așa ceva, două ore nu mi-am revenit după ce am aflat. Pentru noi, cei care am cunoscut-o, este ceva de neînțeles. Este trist, tragic, mai ales pentru cei doi copii.”

Nici vecinii tinerei, cei care o vedeau tot timpul cu copiii săi, nu pot crede că buzoianca a ajuns să recurgă la acest gest extrem.

Iar pagina de Facebook a fostei polițiste este plină de mesaje postate de toți cei care au cunoscut-o.

“-Dumnezeu să te ierte, nu realizez nu pot să cred….în urmă cu 2 zile am râs am vorbit si astăzi vestea asta m-a șocat, imi pare nespus de rau suflet bun

-Doamne Dumnezeu să te ierte nu îmi vine sa cred asa ceva

-Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, Cici. Nu îmi vine sa cred. Un om bun si blând “