Social

Mobilizare pe podul Mărăcineni. Polițiștii caută un bărbat care s-ar fi putut sinucide

Mobilizare a autorităților din Buzău după ce o femeie a sunat la ora 18.52 la 112 și ar fi declarat că în timp ce se afla în trafic ar fi observat un bărbat care se afla pe marginea podului, în zona balustradei obiectivului, care ar fi putut să se arunce în apă. La fața locului s-au deplasat polițiști, pompieri, Ambulanță și jandarmi care au început căutările. 

Deocamdată, forțele de ordine nu au găsit pe nimeni în zona podului Mărăcineni, dar verificările continuă la lumina lanternelor şi a reflectoarelor. De asemenea, pompierii fac căutări în apă cu o barcă. Nu se știe însă clar dacă persoana observată pe pod s-a aruncat sau nu în apă şi nici dacă situaţia reclamată la 112 a fost reală. Revenim!!!
UPDATE [22:06] 04 IAN 2020 › Potrivit ISU Buzău, începînd cu ora 22.00, căutarea persoanei posibil dispărute în zona podului Mărăcineni se suspendă. Căutarea va fi reluată duminică, 5 ianuarie.

UPDATE [10:54] 05 IAN 2020 ›

Apelul care a pus pe jar sâmbătă seară zeci de polițiști, jandarmi și pompieri, după ce o femeie din trafic a sunat la 112 spunând că pe podul de la Mărăcineni se află un bărbat care s ar putea sinucide, s-a dovedit a fi lipsit de temei.
După mai multe ore de căutări la fata locului desfășurate sâmbătă noaptea și reluate apoi duminică dimineață, polițiștii și pompierii alături de jandarmi au identificat o persoană fără adapost, un barbat de 41 de ani de fel din Ploieşti, care susţine că în seara precedentă s-a aflat pe pod fără a avea însă intenții sinucigaşe. Astfel, misiunea s-a încheiat.