Actualitate

Momente de cumpănă pentru Robert, tânărul diagnosticat cu o boală nemiloasă. Va intra de urgență în sala de operație

Robert Fijer, tânărul din Valea Sibiciului pe care viața îl pune la grea încercare la doar 20 de ani, a ajuns de câteva zile la o clinică din Turcia. Medicii i-au efectuat deja primele investigații, dar rezultatele au venit ca o nouă lovitură pentru familia sa. Robert are o tumoră la cap care îi pune viața în pericol. Pentru a îndepărta acest risc, tânărul va intra chiar mâine în sala de operații unde va fi supus intervenției de extirpare a tumorii respective. O intervenție dificilă, dar vitală.

Din păcate, problemele nu se opresc aici. După operația de mâine, Robert va avea nevoie să urmeze un tratament pentru metastazele depistate la oase. Va fi un tratament dur pentru organismul slăbit al lui Robert, dar și costisitor. Costurile tratamentului sunt mult mai mari decât posibilitățile financiare ale familiei tânărului.

Robert are nevoie de ajutor în continuare. Pe lângă sprijinul medicilor, are nevoie și de o mână de ajutor din partea tuturor celor care îi pot  fi alături pentru a putea suporta costurile investigațiilor și tratamentelor. Orice sumă, indiferent de valoare, este extrem de importantă. Orice leu strâns îl poate ajuta pe Robert să urmeze toate etapele tratamentului pentru a învinge boala și a reveni acasă.

Cont Revolut RO22BREL0005520256980100 Beneficiar Denisa Fijer

Nume titular: Fijer Gabriel Cont BRD: RO17 BRDE 441S V233 7048 4410 Moneda: RON

Cont BRD: RO45 BRDE 441S V392 3815 4410 Moneda: Euro

Detalii despre diagnosticul primit de Robert, AICI.