Șansa de Ramnicu Sărat SPORT

MOMENTE DE RECULEGERE ŞI FUNDAL SONOR LA MECIURILE DE FOTBAL! CSM Rm. Sărat, singura echipă buzoiană ce ar putea să se supună noilor reguli

Meciurile de fotbal care se vor mai desfășura în sezonul 2019/2020, în Liga 1, play-off-ul Ligii 2, barajele de promovare din Liga a 3-a ori barajele de promovare din Liga a 4-a, vor începe cu un moment de reculegere în memoria tuturor românilor decedați în urma pandemiei COVID-19. Decizia a fost aprobată de Comitetul de Urgență al Federației Române de Fotbal.

Totodată, cluburile organizatoare de meciuri vor putea utiliza sistemul de sonorizare al stadionului pe durata partidelor susținute fără spectatori pentru a asigura un fundal sonor care să conțină exclusiv cântecele, îndemnurile sau imnurile suporterilor echipei gazdă.

În Buzău, singura echipă care s-ar putea supune noilor reguli este CSM Rm. Sărat. Lidera Ligii a 4-a în momentul întreruperii campionatului ar putea reprezenta Buzăul la turneul de baraj în 3 pentru promovarea în Liga a 3-a. Până acum, AJF Buzău nu a anunţat nimic oficial în privinţa desemnării campioanei judeţene.