Divertisment

Motivul divorțului Paulei Seling

După 17 ani de mariaj, artista a divorțat de soțul ei.

Motivul pentru care Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura, a fost dezvăluit de apropiații acestora. Interpreta îi reproșa mereu, se pare, că nu o sprijină în cariera ei. Mai mult decât atât, aceleași surse susțin că Paula Seling și Radu Bucura s-au despărțit în primăvara acestui an, nu în această toamnă când presa ar fi dezvăluit acest lucru. Cei doi soți ar fi avut mai multe tensiuni de-a lungul timpului.

Paula îi reproșa mereu soțului ei că nu o sprijinea în cariera ei. Discuțiile erau dese în ultima vreme, iar primele neînțelegeri de acest gen au pornit încă de acum 12 ani. Ea considera că Radu nu ajuta în carieră, așa cum și-a dorit ea, că nu făcea suficiente lucruri pentru ea.“, a declarat o sursă din preajma celor doi.

Paula Seling și Radu Bucura au divorțat după 17 ani de căsnicie. Recent, Radu Bucura a recunoscut că nu se mai ocupă de activitatea interpretei. De cealaltă parte, Paula Seling a mărturisit că se axează pe carieră în această perioadă. Artista a mai declarat că așteaptă înțelegere din partea celor din jur, dar și din partea fanilor ei și a presei, privind acest subiect.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu