Divertisment

Narcisa Suciu, în pericol de moarte

Ce a fost mai rău a trecut! Artista auzită cu muzica sa la radio Focus Fm, Narcisa Suciu, a ieșit recent din spital. A fost operată de urgență, după ce s-a simțit de rău și a ajuns imediat pe mâna medicilor.

S-a simțit rău între două concerte, așa că a ajuns de urgență la spital, acolo unde medicii i-au spus că poate fi salvată doar dacă va trece printr-o operație. Artista s-a confruntat cu un apendice perforat, motiv pentru care operația a trebuit să aibă loc cât mai repede posibil. Narcisa Suciu a anunțat că nu va mai susține concerte pentru o perioadă și nici nu va mai pleca în Finlanda.

Totul a început în timp ce se pregătea pentru festivalul folk de la Chitila. Cu o seară înainte, artista a început să se simtă din ce în ce mai rău. Deși s-a odihnit, a luat medicamente și a făcut câteva injecții, starea ei s-a agravat, așa că a ajuns de urgență la spital, unde și-a făcut toate analizele pentru a afla ce problemă are. În urma investigațiilor făcute, medicii de acolo au anunțat-o că trebuie să se opereze de urgență. Astfel că, Narcisa Suciu a ajuns pe masa de operație.

Narcisa Suciu a povestit că nu mulți ar fi putut trece prin ce a trecut ea, subliniind că medicii i-au spus că întreaga situație a fost una delicată.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu