Divertisment

Primul top din august 2022. Votează hitul Focus FM!

Nu există concediu în România, fără Focus Mania. Cel mai popular radio regional aduce în această vară hiturile și la malul mării și peste tot unde românii își fac vacanțele. În luna august, românul ia cu el aparatul radio, chiar dacă pleacă în vacanță.

Ultima lună de vară aduce bucuria hiturilor românești, cântate de artiști extrem de îndrăgiți. Bucuria și veselia își dau mâna și fac din finalul de vară unul energizant. DJ-ii Focus Fm sunt puși pe distracție, iar focusomanii intră în atmosferă pe frecvență, cu artiști ca Ecaterine, Adriana Ochișanu sau Taraful Rutenilor.

Primul clasament al hiturilor de la radio FOCUS FM se va difuza în acest weekend, iar piesele din luna august se aud deja la radio Focus Fm. În ultima lună de vară, cel mai popular radio pune în undă cântece noi şi ritmuri perfecte pentru toţi cei care iubesc muzica românească.

Pe pagina focusfm.ro se pot vota deja cele zece piese de heavy-rotation. Vineri de la ora 18.00, pe Focus TV vom vedea cine acaparează podiumul după prima săptămână de votare.

Vara asta se poartă Focus Fm, la maximum!