Actualitate Divertisment

Nelu Vlad lansează piesă nouă și își aduce aminte de începuturile trupei AZUR

Nelu Vlad de la Azur are o carieră frumoasă și pe care a început-o încă de la 26 de ani. Activează de mai bine de 45 de ani în acest domeniu și a reușit să impresioneze o țară întreagă cu piesele sale. E greu să te lansezi, dar și mai greu să te menții și să surprinzi mereu publicul cu proiecte deosebite.

De curând, artistul a recunoscut că a început să cânte la vârsta de 26 de ani. Prima dată a fost angajat la un restaurant, iar într-o lună a reușit să strângă foarte mulți oameni. Aceștia voiau să vină mereu și să-l asculte. În localul respectiv veneau și foarte mulți străini. Astfel, Nelu Vlad a decis să interpreteze piese străine, pentru a face pe plac publicului. A fost o perioadă de formare și de succes.

Formația Azur a fost înființată în 1984 la Brăila și a devenit una dintre cele mai îndrăgite formații de la noi, de mare succes și în zilele noastre. Printre cele mai cunoscute piese cântate ale lor se numără:Cenușăreasa, Nu sunt prost, dar nici deștept, Se mărită Mona, aceste piese fiind fredonate și astăzi în cluburi și restaurante și readuse de artiști din generația nouă, reușind să adune milioane de vizualizari pe YouTube.

Repertoriul formației Azur cuprinde nenumărate piese, multe dintre ele fiind compozițiile lui Nelu Vlad. Dintre cele mai cunoscute piese amintim: Regina nopții, Zâna zorilor, Ai fost femeia visurilor mele, Claudia, Am visat aseară pe băiatul meu, Hai domnișoară să dansăm, precum și multe, multe altele, melodii editate pe numeroase albume.

De curând, Nelu Vlad a lansat un nou cântec Luați paharul cu vin de pe masă.