Divertisment

Nico și soțul și-au reînnoit jurămintele, după 25 de ani

Nico și soțul ei și-au reînnoit jurămintele la Biserică. Nico nu are nevoie de vreo descriere, fiind cunoscută de toată lumea drept una dintre cele mai îndrăgite și apreciate artiste de la noi din țară. Se bucură de ani de zile de cariera sa muzicală, însă la fel de bine o duce și când vine vorba despre viața ei privată. Deși este reținută în a da detalii despre lucrurile din intimitate, de data aceasta nu a putut să nu împărtășească cu fanii ei reînnoirea jurămintelor cu soțul ei, după 25 de ani de căsnicie.

A fost motiv de sărbătoare în familia artistei, asta după ce ea și soțul ei, Laurențiu Matei, împreună cu care formează unul dintre cele mai unite cupluri din showbiz-ul românesc, au împlinit 25 de ani de căsnicie. Ce-i drept, mulți s-au întrebat de-a lungul anilor cum au reușit să păstreze atât de frumos relația lor și să își întemeieze o familie demnă de invidiat. Mai concret este mama unei fete superbe, Alexandra, care a devenit și ea mamă la începutul acestui an.

În urmă cu 25 de ani, Nico și soțul ei, Laurențiu Matei, și-au jurat iubire pentru tot restul vieții în fața lui Dumnezeu, astfel că recent, au decis să își reînnoiască jurămintele, cu aceeași promisiune care i-a legat și până acum. Zis și făcut, astfel că s-au gătit, și-au luat nașii și persoanele apropiate și au mers la Biserică, unde doi preoți le-a făcut una dintre cele mai frumoase ceremonii religioase la aniversarea a 25 de ani.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

Prezentator Focus Fm & Focus TV
Jurnalist
Artist

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu