Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

(EXCLUSIV) Nou director medical la Spitalul Râmnicu Sărat

Director medical nou la Spitalul Municipal Râmnicu Sărat. De astăzi, postul ocupat ani la rând de Felicia Vasile a fost preluat de un alt medic. Este vorba despre dr. Mădălina Eftenaru, medic de medicină internă, care profesează de 6 ani la spitalul din Râmnicu Sărat.  Noul director medical a fost numit în funcție, urmând să ocupe postul până la organizarea unui concurs.

Sursa foto Facebook

“Datorită faptului că în data de 26 septembrie, la organizarea concursului de director medical nu s-a prezentat niciun candidat, a fost numită director interimar pentru partea medicală doamna dr. Mădălina Eftenaru. Va ocupa postul temporar, până la reorganizarea concursului de director medical” a declarat, pentru șansanews.ro, purtătorul de cuvânt al Spitalului Râmnicu Sărat, Alex Boteanu.

Postul de director medical al Spitalului Râmnicu Sărat a fost ocupat din 2013 și până în prezent de Felicia Vasile. La sfârșitul lunii august, mandatul acesteia a expirat. De această dată însă, Felicia Vasile nu și-a mai depus dosarul pentru a putea participa la concurs și a ocupa în continuare funcția de director medical. În plus, niciun alt medic nu și-a arătat disponibilitatea de a ocupa funcția. În această situație, în august mandatul Feliciei Vasile a fost prelungit cu 30 de zile, până la organizarea concursului, însă dat fiind faptul că nu s-a înscris nimeni, a fost numit un direct medical interimar.