Actualitate

NOUL SUBPREFECT AL BUZĂULUI A DEPUS JURĂMÂNTUL! Cum arată CV-ul Adinei Claudia Moiseanu

Sansanews.ro anunța încă de joi seara că unul din cei doi subprefecți ai Buzăului a fost înlocuit. Iată că astăzi noul numit în locul Elenei Preda a depus jurământul. Adina Claudia Moiseanu își va prelua atribuțiile de subprefect cel mai probabil începând cu ziua de luni.

Adina Claudia Moiseanu este funcționar public și vine din sistemul de finanțe, fiind de profesie jurist.

”Astăzi, 23 octombrie 2020, la sediul Instituției Prefectului, a avut loc ceremonia de învestire în funcția de subprefect al județului Buzău a doamnei Adina Claudia Moiseanu. Ceremonia s-a desfășurat într-un cadru restrâns, în prezența domnului secretar de stat în cadrul MAI, Gheorghe Sorescu”, informează Prefectura Buzău.

Iată un scurt CV al noului subprefect:

–          Născută pe 27.04.1976, în Buzău

–          Căsătorită, are un copil

–          Licențiată în științe juridice la Academia Al. I. Cuza din București

–          În anul 2001 și-a început cariera juridică în cadrul AJOFM Buzău, iar în 2006 și-a început activitatea de jurist în cadrul ANAF Buzău, unde în anul 2009 a fost promovată pe funcția de șef al Serviciului Juridic din cadrul ANAF Buzău.

Adina Claudia Moiseanu o înlocuiește în funcție pe Elena Preda care a venit la Casa Albă, la începutul lunii februarie, din poziția de șef al Serviciului Caziere, post pe care, cel mai probabil, va reveni, acum, la încetarea exercitării funcției de subprefect.