Actualitate

Obsedatul care agresa femeile pe stradă, arestat. Incredibil cine e bărbatul!

FOTO ARHIVA
FOTO ARHIVA

Un bărbat care a ajuns să bage spaima în femeile din municipiul Buzău, după ce luni de zile a agresat pe stradă mai multe buzoience, a ajuns după gratii. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru agresiune sexuală.

Este vorba despre un buzoian de 34 de ani, din Ulmeni, un bărbat care până acum nu a mai avut probleme cu legea. Era cunoscut ca un bărbat la casa lui, cu doi copii, care lucra la o societate din municipiul Buzău. În realitate, însă, buzoianul avea o dublă personalitate. În ultimele luni, a urmărit mai multe femei pe stradă, s-a apropiat de ele și le-a atins în zonele intime. Nu conta că era vorba despre adolescente sau despre femei adulte, individul își acoperea capul și fața cât de mult putea, mergea în urma femeilor, pândea momentul potrivit și le ataca. Comitea astfel de fapte atât dimineața, cât și după amiaza, în funcție de ora la care intra de serviciu.

În cele din urmă, două buzoience, dintre care una minoră, au depus plângere la poliție. În plus, prezența agresorului sexual pe străzile din Buzău a fost sesizată și prin postări pe rețelele de socializare.

Mesaj postat pe un grup pe Facebook

Pe baza mărturiilor buzoiencelor, dar și a imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au reușit să îl identifice pe agresor.

“În ziua de 5 martie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Buzău au reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Ulmeni, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală. Faptele ar fi fost săvârșite în perioada octombrie 2023 – februarie 2024, în municipiul Buzău. Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi urmărit persoanele vătămate și le-ar fi atins împotriva voinței acestora, după care ar fi fugit. Poliţiştii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.”

Miercuri, 6 martie, magistrații au emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele bărbatului.