Actualitate

Ocazie unică. Antrenamente cu jandarmii din structurile de intervenții

Acțiune inedită organizată de jandarmii buzoieni, duminică, în parcul I. C. Brătianu. Toți cei care vor să-și testeze aptitudinile sportive pot participa, în premieră, la un antrenament cu jandarmii din structurile de intervenții. Evenimentul va marca Ziua Jandarmeriei, sărbătorită, în fiecare an, pe 3 aprilie.

”Inspectoratul de Jandarmi Județean Buzău vă invită 𝐝𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆, 31 martie, între orele 𝟏𝟎.𝟎𝟎-𝟏𝟑.𝟎𝟎, în parcul 𝐈.𝐂. 𝐁𝐫𝐚̆𝐭𝐢𝐚𝐧𝐮 din municipiul Buzău, pentru a celebra Ziua Jandarmeriei!”, este anunțul IJJ Buzău

Pe lângă momentul sportiv, jandarmii au pregătit multe surprize , pentru toate vârstele. Cei mici vor avea ocazia să descopere materialele și tehnica din dotarea IJJ Buzău dar și să se întâlnească cu câinii jandarmi antrenați pentru misiunile de căutare și salvare.

” Participanții vor avea ocazia să plece acasă cu amintiri plăcute, imortalizate cu ajutorul unei camere 360°”, anunță jandarmii buzoieni.

De asemenea, angajații din cadrul IJJ Buzău vor avea și sesiune de informare pentru toți cei interesați să afle cum se organizează o drumeție, care sunt regulile pentru campare, cum se gestionează corect o stare conflictuală dar și ce comportament trebuie să adoptăm în cadrul adunărilor publice sau manifestărilor sportive.

Anul acesta, Jandarmeria va împli 174 de la înființare.