Divertisment

Olguța Berbec, fără costumul popular în Maldive

Olguța Berbec ne bucură privirile în aceste zile cu poze din vacanță. S-a pozat în costum de baie în Maldive și afișează o siluetă impecabilă, la un an de zile de când a născut cel de-al doilea copil, o fetiță. Olguța Berbec este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară din tânăra generație de la noi. Are o familie frumoasă și o carieră de invidiat. În prezent, artista se află într-o vacanță de lux în Maldive, o destinație preferată de vedete.

Artista are 37 de ani, pe care i-a împlinit luna trecută. Cântăreața de muzică populară și-a luat o pauză binemeritată și a plecat în vacanță împreună cu soțul ei, pentru a petrece clipe de neuitat, departe de casă. Imaginile în costum de baie cu artista în Maldive au primit numeroase aprecieri din partea fanilor ei. ”Trăiesc”, a scris ea în dreptul imaginilor publicate pe conturile de socializare.

Cântăreața are două fetițe, Cezara și Olga Maria. Prima are cinci ani, iar cea de a doua fetiță a împlinit un an pe data de 1 februarie.Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu