POLITICĂ

OPTIMISM MODERAT LA PNL BUZĂU, DUPĂ ÎNCHIDEREA URNELOR, ȘI UN MESAJ TRANȘANT PENTRU RIVALII POLITICI: ”Bătălia de acum începe” (VIDEO)

Optimism moderat la PNL Buzău odată cu închiderea urnelor.  Liderii organizației liberale au oferit declarații ponderate, evitând să facă speculații ori previziuni despre modul în care au votat românii și despre cine a câștigat alegerile parlamentare. Dincolo de voturi, actuala conducere a PNL Buzău s-a declarat mulțumită că în circa două luni de zile a reușit să reclădească organizația județeană, care în ultimii ani obținuse rezultate dezastruoase la mai toate tururile de scrutin.  Iar reclădirea filialei s-a realizat, spun liderii ei, într-un mod curat, cinstit,  cu o campanie  fără atacuri nefondate la adresa contracandidaților, ci cu o campanie în care s-a vorbit despre proiecte și despre planuri menite a duce la dezvoltarea județului Buzău.

” A fost o campanie foarte grea, dar am trecut-o cu bine, am avut și foarte multe atacuri, așa e în campanie, ne pricepem la asta, dar am trecut cu bine. Suntem siguri că buzoienii ne-au acordat încrederea lor, va trebui acum să știm ce facem cu ea. Ne obligă foarte mult. Le mulțumesc celor care ne-au votat și care m-au votat și le spun că principalul meu angajament e să nu-i dezamăgesc nici pe ei și nici pe mine.”, a declarat Vlad Pufu, candidat PNL la Senat.

Pe de altă parte, într-o intervenție la Focus Tv, Vlad Pufu a lansat și un mesaj pentru contracandidații politici:

”Bătălia de abia de acum încolo începe. Pregătim o alternativă politică pe care buzoienii o așteaptă demult. (…) Am demonstrat în această campanie  că în Buzău dreapta nu a murit”.

La rândul său, președintele PNL Buzău, Gabriel Avrămescu, s-a declarat mulțumit de ce se întâmplă cu partidul pe care l-a preluat în județ și de modul în care filiala a reușit să renască în ultimele două luni.

”  Cea mai mare reușită a campaniei e că dupa nici două luni am reușit să formăm o echipă, am reusit sa punem bazele unei construcții care peste 4 ani poate  să se bată în proiecte și idei cu celălalt partid. În acest moment, la Buzău pentru noi e o victorie pentru că nu o să mai fie ultima organizație din țară în ceea ce privește voturile obținute. Am arătat cum se face o campanie în mod civilizat, corect, curat. Așa vrem să se facă campanie în Buzău, a trecut vremea in care locurile in Parlament se obțineau prin alte mijloace. A venit vremea ca cei care ajung acolo sa ajungă doar pe merite și încrederea  oamenilor in proiectele cu care vin. (…) In ultimele 2-3 zile au fost încercări disperate ale unora de a-și păstra niște locuri nemeritate. Aceste beizadele politice și oameni care vor ajunge acolo unde le e locul sper ca mâine să ne salute de la lada de gunoi a istoriei politice a judetului. Pentru noi, ca și clasă politică, cea mai mare realizare e că rămânem oameni cu principii și valori care vor dezvolta județul iar cei care au pus frâne dezvoltării judetului să ajungă unde le e locul. Cea mai mare realizare a acestei perioade e că la Buzău am reușit să alcătuim o echipă puternică. In nici 2 luni de când am preluat filiala, și, iată, că deja am trecut printr-o bătălie semnificativă, am pus bazele unui nucleu valoros care va crește și va putea deveni, în următorii 4 ani, cea mai importantă forță a județului.”