Actualitate

(P) Continuă lupta împotriva țânțarilor și căpușelor! RER SUD anunță o nouă etapă de dezinsecție, în perioada 7 – 14 august

RER SUD anunță o nouă etapă de dezinsecție la sol, care va avea loc în perioada 07-14 august 2023. Acțiunea de dezinsecție se desfășoară conform Planului de Acțiune, elaborat în parteneriat cu Primăria Municipiului Buzău și se va realiza etapizat, în tot orașul.

Activitățile de dezinsecție se vor desfășura în intervalul orar 05:00 – 10:00, iar pe perioada realizării acesteia, buzoienii sunt rugați să nu tranziteze/staționeze în zonele de acțiune. În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, activitatea va fi decalată, urmând a fi reprogramate.

Programul de dezinsecție se va desfășura conform graficului de mai jos:

În paralel, RER SUD continuă și acțiunea de dezinsecție săptămânală pentru parcurile mari: Crâng, Tineretului, Alexandru Marghiloman. Următoarele zile în care se va desfășura acțiunea de dezinsecție în cele 3 parcuri sunt: 3-4 august și 11-12 august.

Substanța folosită pentru această activitate este Flytrin, este avizată de Ministerul Sănătății și are Fișă de securitate.

Detalii despre acțiunile desfășurate de Departamentul Dezinsecție, Dezinfecție, Deratizare pot fi găsite pe site-ul www.rersud.ro, Secțiunea ȘTIRI.