Actualitate

(P) Cum să cumpărați cele mai bune haine pentru copii

Deși sună adesea interesant, cumpărarea de haine pentru copilul dvs. poate fi uneori o adevărată provocare! Motivele nu sunt greu de ghicit. Dacă copilul dvs. este un preadolescent, este mai probabil să facă crize de furie decât v-ați aștepta să facă un copil mai mic.

Preadolescenții și adolescenții sunt destul de pretențioși și mofturoși când vine vorba de a lua o decizie. Prin urmare, sănătatea dvs. mintală este în joc dacă v-ați gândit vreodată să plănuiești să le cumpărați o ținută.

Cu toate acestea, nici cumpărarea pentru sugari nu este o activitate complet liniștită. Cu cât aduceți mai repede un set de haine acasă, cu atât mai repede vă veți trezi că micuțul dvs. nu mai are nevoie de acele treninguri de copii – atât de repede cresc! Ei bine, așa că, având în vedere cât de multe lucruri sunt implicate în a face o alegere, iată câteva sfaturi pentru mămicile și tăticii ocupați.

Sfat 1: Mărimea contează atunci când cumpărați pentru copilul mic. Ei cresc atât de neputincios de repede încât un set de treninguri de copii nu li se va potrivi mult timp. Fiți înțelept și cumpărați ceva mai mare decât mărimea lor actuală. Schimbați orice astfel de mărimi nedorite cu mărimi mai mari.

Sfatul 2: Împrumutați cât mai mult posibil, deoarece nu merită să cumpărați continuu pentru sugarul care crește rapid. Astfel, hainele folosite sunt adesea o idee excelentă, mai ales în cazul pijamalelor, al maiourilor și al body-urilor.

Sfatul 3: Fiți atenți la reduceri sau oferte la magazinele locale pentru a reduce costurile pentru hainele de bebeluș, pe care sugarul dvs. abia dacă le-ar purta câteva zile sau poate săptămâni.

Sfatul 4: Optați întotdeauna pentru haine pentru bebeluși ușor de purtat și ușor de deschis, în care cei mici să se simtă confortabil și, de asemenea, părinților să le facă plăcere să le mânuiască. Gândiți-vă la treninguri de copii cu fermoar, nu cu nasturi.

Sfatul 5: Dacă aveți doi copii, încercați să refolosiți hainele primului pentru cel de-al doilea. Dar în cazul în care aveți un băiat și o fată, păstrați deoparte hainele unisex pentru a le refolosi. Rochiile pentru fiica dvs. mai mare nu ar arăta deosebit de frumos pe fiul dvs. mai mic.

Sfat 6: Pentru copiii mai mari, trebuie să faceți un inventar al garderobei lor înainte de a planifica să le cumpărați haine. Sortați hainele copiilor dvs. în funcție de sezon și separați fiecare set de treninguri de copii depășite pentru a le dona la organizații de caritate, pentru a face loc unor articole mai noi.

Sfatul 7: După ce ați făcut un inventar, faceți o listă cu ce fel de echipament ar avea mai mult nevoie copilul dvs. pentru sezonul care urmează – ținute școlare, treninguri de copii, rochii de petrecere sau doar haine casual. Și cumpărați în consecință.

Sfatul 8: Chiar dacă credeți că știți ce mărime au hainele copilului, fiți atent când faceți această achiziție. De foarte multe ori, părinții nu pot judeca bine și cumpără haine, care apoi se dovedește că nu sunt de mărimea potrivită pentru copilul lor. Luați-vă copilul cu dumneavoastră dacă nu sunteți sigur de mărimea sau de potrivirea lui pentru un anumit tip de îmbrăcăminte sau marcă. Permiteți-le să aleagă, dar nu vă supraaglomerați copiii cu cele mai scumpe haine în așa măsură încât să nu înțeleagă valoarea banilor.

Sfatul 9: Cumpărați îmbrăcăminte pentru copii care s-ar potrivi cu personalitatea copilului dvs. Acestea pot fi esențiale în definirea aspectului fiului/fiicei/nepotului dumneavoastră. Culorile și croielile sunt, prin urmare, destul de importante.

Sfat 10: Atunci când cumpărați îmbrăcăminte pentru copii, ar trebui să folosiți criteriul calității. Pielea sensibilă a copiilor are nevoie de cele mai bune materiale. Apropo, bumbacul este în continuare cel mai popular material, deoarece este cel mai puțin probabil să conțină substanțe nocive.

Sfat 11: Dacă doriți să vă asigurați că hainele sunt sigure pentru copilul dumneavoastră, ar trebui să le spălați înainte de prima utilizare, la fel ca și prosoapele, lenjeria de pat și alte textile de casă. Astfel, puteți exclude faptul că unele reziduuri de substanțe ar putea irita pielea copiilor dumneavoastră. În plus, mirosul hainelor proaspăt spălate este minunat!