Actualitate

(P) Nou depozit cash and carry în Buzău. Angrosistul, partenerul afacerilor mici și mari

După o experiență de 30 de ani în comerțul en-gros, Angrosistul deschide unul dintre cel mai bine aprovizionate depozite cash and carry din Buzău. Aflat pe Șoseau Spătaru, actuala Șoseaua București, la ieșirea din municipiu, pe partea dreaptă,spre Spătaru, Angrosistul Cash and Carry este partenerul ideal pentru afacerile mici și mari din Buzău. Prin noul său concept, depozitul oferă, la prețuri avantajoase, mii de articole, acoperind o gamă diversificată produse de la alimente, băuturi alcoolice și nealcoolice, produse refrigerate și congelate și până la produse de papetărie, detergenți, cosmetice și chiar hrană pentru animalele de companie.

La Angrosistul Cash and Carry sunt așteptați toți clienții revânzători care vor fi întâmpinați cu oferte potrivite afacerii lor. Cu cât cantitatea de marfă este mai mare cu atât prețurile de achiziție sunt mai mici, iar profiturile clienților cresc de la lună la lună.

Cumpărătorii vor găsi la raft trei categorii de prețuri, cel mai mic fiind pentru clienții de volum, al doilea preț va fi plătit de cei care cumpără la bax-uri, și prețul pentru retail.

Pentru toate categoriile de prețuri, Angrosistul Cash and Carry are în permanență promoții. Sute de produse pot fi achiziționate la prețuri avantajoase în fiecare zi. Și, bineînțeles, nu lipsesc nici promoțiile periodice cum sunt cele la produsele specifice sărbătorilor pascale. De exemplu, în această perioadă, Angrosistul Cash and Carry are o gamă variată de cozonaci cu prețuri ce pornesc de la 7,73 lei pentru clienții de volum, în timp ce prețul pentru retail este de doar 8.46 de lei. Oferte sunt, în aceste zile, și la ulei. Un litru se vinde cu 8.75 de lei. Și lista poate continua.

Angrosistul Cash and Carry garantează calitatea, fiind direct distribuitor la sute de alimente de bază pe care le achiziționează de la producătorii din România. În plus, aprovizionarea se face permanent astfel încât clienții vor găsi la raft doar produse proaspete.

Cu alte cuvinte, dacă vreți magazine bine aprovizionate, cu marfă de calitate, dar la prețuri care să vă aducă câștiguri substanțiale trebuie doar să vă aprovizionați din depozitul Angrosistul Cash and Carry.

Depozitul beneficiază și de o parcare generoasă și un program de luni până vineri de la 8.00  -17.00 și sâmbătă de la 8.00 – 14.00. Duminica este închis. Pentru alte informații puteți suna la 0722. 573.331 sau la 0723.238.096.