Divertisment

Paul Surugiu – Fuego împlinește azi 46 de ani. Cum sărbătorește

Astăzi, unul dintre cei mai iubiți artiști din România este aflat la ceas de sărbătoare. Fuego împlinește 46 de ani. De ziua lui, artistul se simte excelent și mărturisește cu sinceritate că nu-și simte vârsta și că mai are foarte multe lucruri de făcut. Fuego nu are nici dezamăgiri, nici regrete majore, dar simte o nostalgie atunci când se gândește la anii care au trecut și pe care nu-i poate întoarce.

Pentru el cariera sa este totul. Artistul spune că scopul său este să facă numai bine și să lase ceva notabil în urma sa și crede că arta pe care o face, fie că e vorba de muzică, pictură sau scriitură reprezintă porți de acces la oameni.

De ziua sa, vrea să-și petreacă cât mai mult timp cu mama și bunica lui, să fie sănătos și să-și poată concretiza toate proiectele propuse, în special cartea numită Confesiuni.

Pentru că este născut vara, când au loc cele mai multe evenimente și concerte, Fuego a fost mereu în mijlocul oamenilor. Dacă ani de zile și-a sărbătorit ziua pe scenă, alături de public și prieteni, anul acesta, Fuego nu face nicio petrecere. A decis să stea liniștit, să aibă o zi așa cum și-o dorește, fără nebunie și agitație.

La mulți ani, Paul Surugiu – Fuego!