Divertisment

Focul conflictului dintre Grigore Leșe și Constantin Enceanu nu se stinge

Nu se stinge prea ușor focul conflictului dintre Grigore Leșe și Constantin Enceanu. Recent, Grigore Leșe și-a spus opinia vis-à-vis de cântăreții de muzică populară care participă la nunți: 

Sunt artist, nu ciubucar, să cânt la nunți. Am fost invitat, dar nu merg. Talentul nu e de ajuns, mulți confundă Conservatorul cu Academia de muzică, cu Școala populară de artă, unde se poate duce mai oricine plătește”.

Deranjat de afirmațiile conform cărora artiștii care cântă la nunti sunt niște ciubucari, Constantin Enceanu vine cu o replică acidă pentru Grigore Leșe. Enceanu susține că acesta nu are proprietatea cuvintelor și că el oricum nu e invitat să cânte la nunți.

”Grigore Leșe știe ce înseamnă cuvântul ciubucar, a căutat în DEX? Nu cunoaște noțiunea cuvântului, să citească sensul cuvântului, mai și zice că are atâtea școli și facultăți. Cine îl ia pe el la nunți? Are una la 10 ani. Nu o să-l cheme nimeni la nunți pentru că muzica lui nu se pretează pentru nunți. Prin urmare, dacă n-a fost la nunți, nici nu are de unde să știe cum e. E ușor de zis din gură, că mergi și petreci, bei. Cânt cam 2-3 ore, de curg apele de pe mine! În plus, trebuie să ai grijă să ai mereu vocea la parametri foarte înalți, pentru că ești artist, nu te poți prezenta oricum”, a declarat Constantin Enceanu.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu