Divertisment

PENTRU CĂ NU I-A DĂRUIT NIMIC DE SĂRBĂTORI, CORNELIA CATANGA NU MAI VREA ÎMPĂCARE CU SOȚUL SĂU

Continuă telenovela amorului distrus dintre Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu. Au luat-o din nou pe drumuri separate, după ce la începutul anului erau dispuși să facă pace și să mai dea o șansă relației. Cei doi artiști erau la un pas de a mai acorda o șansă căsniciei de 33 de ani.

Cântăreața a divulgat motivul actualei despărțiri, mărturisind în cadrul unei emisiuni TV că a fost deranjată de unele gesturi ale partenerului ei de viață și de scenă. Buzoianca susține că bărbatul a omis să-i cumpere cadou pentru sărbătorile de iarnă, așa cum făcea în anii trecuți, iar acest lucru nu s-a întâmplat niciodată de când își cunoaște soțul.

„A fost o tentativă de a ne împăca, dar de Revelion și de Crăciun m-a supărat foarte mult. Mă așteptam să vină măcar cu un buchet de flori. Mi-a adus 20 de metri de cârnați și mai multe cărnuri, deși știe că eu nu am voie să mănânc. Păi eu nu aveam nevoie de așa ceva! A fost pentru prima oară în 33 de ani în care Pădureanu nu îmi ia nici un cadou de Sărbători. Vreau să cred că nu este adevărat. Nu admit așa ceva. Nu permit așa ceva”, a spus Cornelia Catanga, evident extrem de de supărată.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

1 Comentariu

Apasă aici pentru a publica un comentariu