Actualitate

Pericol în trafic! Cum s-a desprins ușa unui autobuz cu călători, pe Bulevardul Unirii

Imagini incredibile au fost surprinse azi de un buzoian pe Bulevardul Unirii, în apropiere de CEC. Ușa unui autobuz aflat în trafic s-a desprins, existând riscul de a pune în pericol viețile călătorilor.

Din fericire, incidentul nu a avut loc în timpul deplasării, ci după autobuzul a oprit în stație. Însă, buzoienii susțin în comentariile din mediul online că incidentul se poate oricând repeta și pune călătorii în pericol.

Sursa FOTO-Infotrafic

„Pt ca sunt bune! să lăsăm mașinile acasă și să mergem cu autobuzul” 

Explicațiile reprezentanților Transbus susțin însă ideea că de fapt șoferița autobuzului a încercat să faciliteze accesul unei persoane cu dizabilități în mijlocul de transport, motiv pentru care a oprit foarte aproape de bordură. În acest fel, ușa autobuzului l-a lovit de bordură și s-a desprins de pe role, în urma impactului. O echipă de service de la Transbus a intervenit rapid și a reparat ușa.

„Da, am văzut și eu postarea de pe grupul InfoTrafic, postată de un anonim. Situația se prezintă astfel, șoferul, o femeie, a încercat să tragă aproape de bordură pentru a se îmbarca o persoană cu dizabilități. Ușa s-a dereglat de pe role, a fost atins cu marginea de jos a ușii, partea de jos a bordurii. A ajuns echipa de intervenție după ce a fost apel în dispecerat, iar autobuzul și-a continuat programul de transport”, a declarat pentru Șansa News.ro Gică Toader, director Transbus Buzău.

Gică Toader, director Transbus

Din fericire, niciun călător nu a fost rănit în urma evenimentului.